کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (درصورت لزوم باید به تائید دادگستری نیز برسند.)

1) اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه­‌های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل یکسال از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

4) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

5) مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شخص باشد و گواهی سپرده بلندمدت در صورت وجود (مدارک دیگری همچون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می‌تواند تمکن مالی شما را نشان دهد) (زمان صدور مدارک بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

  • درصورت ارائه گواهی سپرده بلند مدت، ارائه گردش حساب چهار ماهه سود سپرده به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک الزامی می‌باشد.
  •  باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

6) اصل و ترجمه اسناد ملکی

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مهندسان: کارت و پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

د) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سه فیش آخر حقوق

ه) بازنشسته‌­ها : حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق بازنشستگی الزامی است.

و) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

ز) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / پروانه بهره‌برداری / آگهی تاسیس /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، لیست بیمه دو ماه آخر کارکنان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک و گردش چهار ماهه حساب شرکت به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق

ط) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم‌های فارسی مربوط به کانادا به صورت کامل و دقیق
  • حضور مسافرین 14 تا 79 سال جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری الزامی می‌باشد.
  • حضور مسافرینی که طی 10 سال اخیر سابقه انگشت نگاری در یکی از مراکز انگشت نگاری سفارت کانادا را داشته اند الزامی نمی‌باشد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.